RiderPlus applicatie motorrijder

Rider+

Rijden is helpen! Rider+ ™ is een innoverende en gratis applicatie voor de community van motor- en scooterrijders. Moteo, Europese invoerder en distributeur sinds meer dan 80 jaar van motoren, scooters, accessoires en onderdelen in Europa, lanceert de applicatie Rider+™. Bedoeling is om de ritten aan het stuur van een gemotoriseerde tweewieler intenser te beleven, ze te delen met anderen, én een goed doel te steunen. Rijden voor je plezier en ondertussen hulp bieden aan de minderbedeelden. Eens geconnecteerd, deel je je ervaringen en maak je kennis met andere motorlievende gebruikers in heel de wereld.

 

rider+

De applicatie Rider+™ is gratis beschikbaar voor Android en IOS en geeft een nieuwe dimensie aan al je ritjes met de motor of scooter. De App registreert je afstanden en vervoertijden, geeft nauwkeurige informatie zoals je gemiddelde snelheid, de maximum behaalde snelheid en, ongezien tot nu toe, de maximale en gemiddelde hellingshoek die je met je motor of scooter nam en je gemiddelde hellingshoek tijdens de rit! Alles wordt opgeslagen om deze informatie en statistieken te kunnen delen met andere gebruikers van Rider+™. Een tool waarmee je je passie en alles wat met de wereld van tweewielers te maken heeft kunt sharen onder vrienden, en met de hele community van scooteristen en motorrijders.

 

Rider+™ steunt de vereniging Riders for Health die zich actief inzet voor medische hulp in afgelegen en moeilijk bereikbare uithoeken van Sub-Saharaans Afrika. Door middel van Rider+™ engageert Moteo zich om 1€ terug te storten aan Riders for Health per schijf van 500 km die door de App wordt geregistreerd. Hoe meer Rider+™ wordt gebruikt, hoe meer mensen worden geholpen. De applicatie maakt het eveneens mogelijk om per voertuig dat men bezit, een volledig profiel aan te maken, inclusief het gebruikstype en de onderhoudsdata. Verder kan men ook zijn verblijven en/of bijdragen aan Riders For Health bijhouden dankzij een rangschikking die permanent beschikbaar is. Fun ten dienste van een goed doel, het bewijst nog maar eens dat motorrijders een goed hart hebben!

Tags:

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.