Motorfiets Amerika

Reizen door Amerika

Ooit, heel ooit zal ik het doen: met de motorfiets Amerika ontdekken. Nou ja, Amerika is heel groot, een stukje dan maar, da’s ook al voldoende voor mij. Maar welk stukje dan? Ik stootte toevallig op deze tekst waar een student gebruik maakte van een computeralgoritme om de meest efficiënte route te vinden en tevens 48 staten te doorkruisen. Ik weet niet wat ik er van moet denken. Als motorrijder zoeken we meestal de ‘meest curvy’ wegen op, maar als je weet dat onderstaande route al ruim twee maanden in beslag neemt, zou ik het toch maar overwegen. Twee maanden? Amerika is écht wel mega-groot.

 

 

Motorfiets Amerika

 

Wil je reageren via Facebook, dat kan je met alle plezier HIER DOEN. Begeesterd door foto’s? Volg me op Instagram!

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.