About Bikerblog

ONTMOET KRISTOF VERSCHUEREN, DE BIKERBLOGGER

Kristof-on-bike

Ik ben blogger, motorliefhebber, fotograaf en tevens oprichter van lookit.be waar ik artikels schrijf over gadgets. Bikerblog.be is een website voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar specifieke informatie, weetjes, reviews en inspiratie. Ik gebruik eigen foto- en filmmateriaal en probeer op een creatieve en originele manier een eigen reflectie weer te geven van mijn motorbeleving en interesse.

Ontstaan

Ik startte met lookit.be in 2013 waar gadgets, technologie en social media centraal staan. Deze site groeide snel en ondertussen had ik daar ook de rubriek 'motoren' een plaats gegeven. De passie voor het motorrijden nam toe en reviews van motoren, events en gear volgden nadat enkele PR-agencies en bedrijven me hadden gecontacteerd. Om deze teksten en foto's een volwaardige plaats te geven én om nieuwe mogelijkheden met motorbeleving aan te snijden, startte ik met Bikerblog.be in 2015.

Doel

Bikerblog.be is een coole blog over motorbeleving in de ruime betekenis van het woord. Allerhande onderwerpen komen aan bod en Bikerblog.be tracht de motorrijder te helpen door specifieke informatie te zoeken, te beleven en te testen om deze vervolgens aan te bieden. Topics zoals gadgets & gear voor het motorrijden, tips & tricks, kledij, motorevents, interviews, apps en natuurlijk bikes zullen bij Bikerblog.be een vaste stek krijgen. De inspiratie van de teksten komen van mijn persoonlijke interesse. Wat me boeit, daar ga ik voor.

WIE BEN IK

Als Kempenaar vergaar ik jaarlijks zo'n 20.000 kilometers op m'n tweewieler en probeer ik wel enkele verdere bestemmingen mee te pikken. M'n huidige lieveling is een BMW S1000XR die ik koester en me steeds met een aangenaam gevoel trakteert. Professioneel breng ik flink wat tijd door op sociale media en grafische programma's. Mijn fototoestel is meestal in m'n buurt om alle indrukken van hun beste kant te registreren. Beleven met een creatieve hoek, is wellicht een smakelijke samenvatting.

SAMENWERKEN MET BIKERBLOG.BE

Bikers en Brands die willen samenwerken kunnen met mij contact opnemen. Heb je specifieke vragen zal ik deze met plezier beantwoorden. Ook al is deze blog nog redelijk nieuwbakken, toch heb ik al jaren ervaring met Lookit.be waar we gemiddeld zevenduizend bezoekers per maand bereiken. Mijn plannen met Bikerblog zijn inspirerend, motiverend en boeiend zodat je goesting in motorrijden ongetwijfeld nog meer zal toenemen.

MY GEAR

Hier vind je enkele van m’n spullen waarmee ik bulkend van vertrouwen de natuurelement trotseer en bigsmilend geniet van mijn kilometers.

 • My Bike

  Een BMW S1000XR, een beest van een bike, voor mij de beste motor van het moment.

 • My Boots

  Alpinestars Toucan Gore-Tex die lekker om m'n (brede) voeten zitten met een comfortabel gevoel. De voet wilt ook wat.

 • My GPS

  TomTom Rider 550. Slimmer dan mij en vindt (meestal) overal de weg.

 • My Radiosystem

  Sena 20S: leuteren onderweg met je partner of luisteren naar de sound of music. Het kan, maar moet niet.

 • My Tires

  Bridgestone T30, officieel Battlax Sport Touring T30, een sporttourband die me vertrouwen geeft.

18636

KILOMETERS/2016

866

KOFFIES/JAAR

6

GEZINSLEDEN

45

LEEFTIJD

TOT SNEL!