ikwilvanmijnmotorfietsaf

Motorrijders houden van hun stalen ros. Ze omarmen hun motorfiets met veel liefde, dragen er zorg voor en voelen zich vaak als een kind in een snoepwinkel als ze die motorblok tussen hun benen voelen. De verkoop van motorfietsen zit in de lift. Yeah. De merken boeren goed en zowel de aankoop als verkoop zit in stijgende lijn. Steeds meer motorrijders maken gebruik van online platforms om hun motorfiets te verkopen. 

In Nederland kunnen motorrijders gebruik maken van een knappe website om hun motorfiets te verkopen: https://www.ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. In enkele poepsimpele stappen kan je zorgeloos je motorfiets verkopen. 

 

ikwilvanmijnmotorfietsaf

 

Via deze site kan je ook de waarde van je motor te weten komen voordat je hem verkoopt. Wow! Aanmelden is gratis en doorgaans weet je na 1 dag hoeveel je motor waard is. Het principe achter deze website is eenvoudig: nadat je de kenmerken van je motorfiets heb ingevuld, wordt deze informatie anoniem zichtbaar voor meer dan 8.200 dealers in Nederland. Zij plaatsen een bod en jij kan zelf bepalen of je wilt ingaan op een bod. En de site gaat er prat op dat een bod gegarandeerd is. Geweldig toch?

 

 

 

Of het allemaal zo vlot verloopt als op bovenstaand gelikt promofilmpje is me niet duidelijk. Ik kan me als Belg niet registreren om het systeem te testen via de Nederlandse site. Toch bestaat er een Belgische versie met een voor de hand liggende url: ikwilvanmijnmotorfietsaf.be. Hier kan ik me wel registreren met een Belgisch adres. Opvallend zie je op deze Belgische site enkel Nederlandse klantenwaarderingen. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat deze site in België beperkt succesvol is. Als je kijkt naar de rubriek ‘FAQ’ valt me tevens op dat de Nederlandse site veel meer informatie bevat dan de Belgische variant. Als Nederlander zou ik het alvast proberen, al verwacht ik geen hoge biedingen voor mijn motor. Hoe weet je dat er naast officiële dealers geen charlatans en opkopers zitten die zulk een laag een bod doen waarmee je amper een brood kunt kopen? Hoe dan ook, you never know en het bespaart je misschien een hoop ongewenste bezoekers aan je voordeur. Wie ervaring heeft met ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl of ikwilvanmijnmotorfietsaf.be mag gerust een berichtje achterlaten! 

 

kwilvanmijnmotorfietsaf

 

Wil je reageren via Facebook, dat kan je met alle plezier HIER DOEN. Begeesterd door foto’s? Volg me op Instagram!

 

Tags:

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nieuwsbrief
bikerblog nieuwsbrief
Volg Bikerblog.be

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.