Nieuwe BMW Motorrad rijdersuitrusting 2015

Hoogwaardige en moderne producten die de test der jaren doorstaan hebben en populairder zijn dan ooit, interne ontwikkelingen waarop hun ingenieurs en ontwerpers terecht trots zijn, de collectie Ride die motorrijders een perfecte bescherming biedt, en de collecties Style die de liefhebbers van ons merk weten te fascineren.

 

BMW Motorrad kijkt al met vreugde uit naar het nieuwe seizoen 2015. Vooraan in het rijtje komt de helm GS, een raszuivere enduro-helm met veiligheidsvoorzieningen uit de wereld van de beroepsrijders. Daarbij hoort de enduro-bril GS die perfect aan het uitstekende ventilatiesysteem van de helm GS aangepast is.

BMW Motorkledij helm zoom orig

Dit keer echter gaat in het aanbod van de BMW Motorrad rijdersuitrusting voor het volgende seizoen de aandacht vooral uit naar de motorpakken. De collectie is bijzonder ruim en gaat van een zomerse uitrusting voor ritjes in de stad tot topmateriaal dat ontworpen is om u als een betrouwbare partner tot tegen de limieten te vergezellen. Het motorpak TourShell is een allrounder voor elk seizoen waardoor het bijzonder populair is bij zowel mannelijke als vrouwelijke motorrijders. Dit jaar omvat het bovendien ook de nieuwste generatie van NP2-protectoren. De polepositie is echter weggelegd voor het motorpak DoubleR met zijn professionele veiligheidsvoorzieningen – een motorpak dat BMW Motorrad als ambassadeur van zijn sportieve prestaties naar voren schuift. Het motorpak Venting, een zomerpak in textiel met een denimlook, geeft op zijn beurt blijk van overtuigende kwaliteiten, terwijl het waterdichte motorpak CoverAll zijn naam meer dan waar maakt: je kan het over uw kostuum dragen en ermee naar kantoor pendelen. En dit is waar zowel onze mannelijke als vrouwelijke motorrijders naar uitkeken: met ingang van vandaag biedt BMW het stijlvolle motorpak GS Dry voor hem en haar in dezelfde kleurencombinatie aan. In de luxueuze toercategorie blijft het motorpak Atlantis – dat met erg strikte, duurzame methodes vervaardigd is – de toon zetten.

 

 

Sportief ingestelde motorrijders zullen wellicht nooit meer hun laarzen DoubleR willen uitdoen – tenzij voor een tochtje naar het stadscentrum waar ze met de RIDE sneaker die zich door zijn vlotte karakter onderscheidt, telkens weer de show stelen. Voor hen die hun hele uitrusting in racekwaliteit willen, is er ook de handschoen DoubleR. En zoals het gelijknamige motorpak munt de handschoen Atlantis uit door pure luxe. Drie volledig verschillende jacks hebben een doordacht concept gemeen: elk vrijetijdsjack een heel eigen karakter meegeven en toch op en top een motorjas laten zijn. Het lederen jack Club heeft een ongedwongen en vrolijk karakter, terwijl de motorjassen DoubleR en Race de sportieve kant van BMW Motorrad vertegenwoordigen. De nieuwe broek Rider met cargolook kan met alle jassen in de collectie gecombineerd worden.

 

 

Motorrijders kunnen ook uitkijken naar de eersteklas functionele kledij in de BMW Motorrad rijdersuitrusting voor 2015. De functionele onderkleding alsook de functionele sokken Summer en Thermo bieden een uitstekende ventilatie, zijn perfect afgestemd op de behoeften van motorrijders en zijn met de hoogste kwaliteit afgewerkt. Indien nodig kan het tweedelige pak PCM met Phase Change Material over die kledij gedragen worden – maar onder het feitelijke motorpak – om zelfs bij slecht weer de juiste lichaamstemperatuur te behouden. Het tweedelige regenpak Rainlock en het beschermpak ProRain hebben een beperkt gewicht en kunnen compact opgevouwen worden zodat ze handig aan boord opgeborgen kunnen worden. Dit zijn betrouwbare gezellen waarop je altijd, zelfs in de slechtste weersomstandigheden, kunt rekenen.

 

 

Hoogwaardige bagagetassen, perfect op maat van BMW motorfietsen: de rugzak Function is een wonder van ruimte en ergonomie die snel tot een motortas omgevormd kan worden, terwijl de Softbag die in twee formaten beschikbaar is, een eenvoudige opbergplek achter op de motor biedt. In het seizoen 2015 doet een klassieker opnieuw zijn intrede, maar nu in een nieuwe uitvoering: de robuuste Bagagerol, die een nieuw design en nieuwe kleuren gekregen heeft, maar zijn vlotte, wat nonchalante karakter behouden heeft, past op haast elke BMW motorfiets. De collecties Style bieden coole, premium en hoogwaardige accessoires voor alle liefhebbers van BMW Motorrad. En de sportieve, functionele collectie BMW Motorrad Dynamic Style en de iconische, vlotte collectie BMW Motorrad Roadster Style zullen uw hart ongetwijfeld sneller doen slaan.

 

Tags:
,

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.